Stage

Ben je op zoek naar een uitdagende grafische stageplek?

Wat we van jou verwachten:

 • Je bent een student op MBO-4 of HBO niveau en doet een grafische opleiding.
 • Je woont in de omgeving van Rijssen of bent in staat er naar toe te reizen
 • Je hebt kennis en ervaring met Indesign, Illustrator en Photoshop
 • Jij bent voor minimaal 4 maanden beschikbaar
 • Je hebt oog voor detail
 • Je denkt graag mee bij het bedenken van creatieve oplossingen
 • Je kunt zelfstandig werken en je eigen planning bijhouden

 

Wat wij je kunnen bieden:

 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Een uitdagende functie binnen een kleine organisatie
 • Een informele werksfeer
 • Stagevergoeding van €250,- bruto per maand (o.b.v. 38 uur)

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact met ons op! 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Wat vonden andere stagiaires

Hallo, ik ben Nam Jansanit. Ik zit in de laatste jaar van opleiding Allround mediamaker. Ik heb het bedrijf In Beeld Webdesign gevonden via stagemarkt. Toen was ik stageplek zoeken! Totdat ik uiteindelijk stage liep bij In Beeld webdesign. In Beeld Webdesign is eigenlijk kleine bedrijf, maar heel gezellig en uitdaging bedrijf. Als ik de opdracht niet zo goed begrijpen komt mevrouw Miranda altijd mijn helpen. Ik heb ook heel veel geleerd bij In Beeld Webdesign. Bijvoorbeeld: Sociaal media post maken en logo’s ontwerpen. Als zoek je nog naar uitdaging en gezellig bedrijf In Beeld Webdesign is de beste keuze voor jou!

 

Nam liep stage bij ons van februari 2023 t/m mei 2023.

Ik zit in mijn examenjaar dus dit was mijn 2e en laatste stage. Ik ben heel blij dat ik mijn opleiding met deze stage heb mogen afsluiten, ik heb het heel erg naar mijn zin gehad hier. Er was altijd genoeg te doen en ik heb geen enkele opdracht gehad die ik niet leuk vond. Ik mocht altijd mee naar afspraken met klanten, dit vond ik leuk en leerzaam. Ik vond het heel fijn dat het een klein bedrijf is, je zit gezellig bij Miranda in haar kantoor aan huis in plaats van op een groot kantoor met heel veel collega’s en allemaal afdelingen. Als ik ergens niet uit kwam dan kon Miranda altijd even meekijken en mij helpen. Deze stage is zo goed bevallen dat ik hier vanaf september zelfs mag komen werken. Hier heb ik heel veel zin in ?

 

Sanne liep stage bij ons van januari t/m mei 2022.

Hey Sander hier, ex-stagiaire van Miranda. Dit was mijn allereerste stage dus ik wist aan het begin niet zo goed wat ik kon verwachten van een stage. Ik vond het eerst ergens wel jammer dat ik niet bij een groter bedrijf zat daarom was ik ook stiekem wel bang dat er wel is een tijd zou zijn dat er weinig werk was. Toch kwam dit bijna niet voor en vond ik het feit dat het bedrijf zo klein is toch wel fijn, ik denk vooral omdat het toch persoonlijker is. Alles wat er gebeurd binnen het bedrijf ben ik bij en zit ik naast. Ook nam ze mij overal mee naar toe en heb ik veel klanten van haar ontmoet met een boel gezelligheid. Hierom denk ik ook dat als je van plan bent om na je opleiding wat voor jezelf te beginnen dat je van dit bedrijf veel kan leren. Ik vond dit dan ook een fijne eerste stage.

 

Sander liep stage bij ons van september 2021 t/m januari 2022.