Diensten

Grafische Vormgeving

Een logo, visitekaartje, advertentie, folder of andere reclame uitingen nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een complete huisstijl of een simpele opdracht, wij regelen het!

 

Een goede eerste indruk is erg belangrijk en daarvan kan jij profiteren. Wij zorgen voor een frisse en duidelijke vormgeving die past bij jouw imago en bedrijfsvoering.

Drukwerk

Naast het ontwerp kunnen wij ook jouw drukwerk verzorgen. Van standaard drukwerk zoals visitekaartjes, folders of spandoeken tot bijzonder drukwerk zoals promotie artikelen of verpakkingsmaterialen, wij regelen het.

 

Wij werken samen met diverse drukpartners, afhankelijk van jouw wensen. Zo kunnen we standaard drukwerk bij lokale partners onderbrengen en bijzonder drukwerk in het buitenland laten drukken tegen scherpere tarieven.

Webdesign

Tegenwoordig zoekt bijna elk indivu informatie over bepaalde producten of diensten via het online web. Wanneer je als bedrijf geen duidelijke en professionele website hebt, zul je deze klanten mislopen.

 

Zoals onze naam In Beeld Webdesign al doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in webdesign. Je website dient als visitekaartje voor je klanten en is daarmee enorm belangrijk. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk achterlaten en deze moet gewoon goed zijn.

Hosting & Domeinnamen

Online succes begint bij een goede domeinnaam en professionele hosting. Samen kiezen wij een goede domeinnaam uit die past bij de identiteit en producten/diensten van je bedrijf.

 

Wij bieden diverse hostingpakketten aan en adviseren je graag over de keuze van je hostingpakket. Wij geven een 99% uptime garantie. Je wilt immers altijd bereikbaar zijn voor je klanten.

Huisstijl Ontwikkeling

Ben je voor je bedrijf op zoek naar een nieuwe huisstijl of wil je je huidige huisstijl re-stylen? Wij helpen je graag!

 

Het ontwikkelen van een huisstijl is namelijk meer dan alleen het ontwerpen van een bedrijfsnaam, logo en visitekaartje. Je huisstijl bepaald je identiteit en onderscheid je van de concurrent. Samen maken wij een ontwerp wat aansluit op jouw wensen en past bij de uitstraling van het bedrijf.

Social Media

Afgelopen jaren heeft Social Media een enorme groei gemaakt in de online wereld. Waar sceptici vooral bedreigingen zien, denken wij vooral in kansen. Met Social media kun je namelijk een grote groep mensen bereiken, zonder grote financiële investeringen.

 

Wij denken graag met je mee met het ontwikkelen van een duidelijke Social Media strategie en het uitwerken hiervan.