Webdesign
15522
page-template-default,page,page-id-15522,bridge-core-2.8.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.4.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16016

Webdesign

Zoals onze naam IN BEELD WEBDESIGN al doet vermoeden, zijn wij gespecialiseerd in webdesign. Uw website dient als visitekaartje voor uw klanten en is daarmee enorm belangrijk. U kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten en deze moet gewoon goed zijn.

Tegenwoordig zoekt bijna elk indivu informatie over bepaalde producten of diensten via het online web. Wanneer u als bedrijf geen website hebt, zult u deze klanten mislopen. Wanneer u wel een website of webshop hebt, wilt u dat bezoekers een vertrouwd gevoel en een goed beeld krijgen van uw bedrijf zodat ze uw product gaan kopen of uw dienst gaan afnemen. Wij zijn daarin gespecialiseerd en leveren websites en webshop die volledig naar uw wensen en uw huisstijl zijn ingericht. Daarbij houden we altijd uw doelgroep voor ogen en komen wij met een passend advies en ontwerp.

Zoekt u een nieuw jasje voor uw bestaande website? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Samen met u kijken wij naar uw huidige website, bespreken we uw wensen en zoeken we naar verbeteringen. Is uw huidige website wel mobiel vriendelijk? Hoe wordt uw huidige website gevonden in zoekmachines? Wij voorzien u graag van advies en maken een passende offerte voor uw situatie.

Ons bedrijf is gevestigd in Rijssen. Wilt u langs komen? Neem dan eerst even contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken.

  • Wat kun je met een CMS? Een content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt in een overzichtelijke backend. Een CMS sys...