Facebook komt met nieuwe ‘vind ik leuk’ button met emoticons
15542
post-template-default,single,single-post,postid-15542,single-format-standard,bridge-core-2.8.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.4.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16016

Facebook komt met nieuwe ‘vind ik leuk’ button met emoticons

facebook like emoticons

Facebook komt met nieuwe ‘vind ik leuk’ button met emoticons

Facebook rolt woensdag voor alle gebruikers zijn nieuwe reactieknoppen uit. Met de nieuwe knoppen moet het mogelijk worden om op een bericht te reageren zonder het direct te liken.

In een blog schrijft het grootste sociale netwerk ter wereld dat alle anderhalf miljard gebruikers vanaf woensdag gebruik kunnen maken van de nieuwe functies. Het kan per platform verschillen wanneer de knop daadwerkelijk verschijnt.

De traditionele like-knop moet plaatsmaken voor een zestal smileys die het hele emotiespectrum bedienen. Zo kunnen gebruikers behalve like ook aangeven dat ze een bericht grappig, verdrietig, boosmakend of ongelooflijk vinden. Wie een hartje als reactie wil achterlaten kan dat voortaan ook doen.

Geen reactie's

Geef een reactie