Content Management Systeem
15492
post-template-default,single,single-post,postid-15492,single-format-standard,bridge-core-2.8.5,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.4.1,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16016

Content Management Systeem

Content Management Systeem

Wat kun je met een CMS? Een content management systeem is software dat alle inhoud van je website bijhoudt in een overzichtelijke backend. Een CMS systeem maakt het mogelijk om makkelijk en snel iets aan te passen aan je website zonder hier technische kennis van te hebben. De inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto’s, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dus dat het bijna geen technische vaardigheden of¬†inzicht vereist om het te beheren en te gebruiken.

Voor websites gebruiken wij vaak het CMS systeem WordPress. WordPress is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheersysteem en is momenteel het meest populaire en gebruikte CMS systeem. 47% van de websites die gebruik maken van een CMS systeem zijn gebouwd in WordPress. Voor webshop gebruiken we naast WordPress (in combinatie met Woocommerce) en geheel afhankelijk van de wensen van onze klant ook vaak CMS systemen zoals Magento en Opencart.

Heb je vragen over het gebruik van gebruik van een bepaald CMS systeem of heb je advies nodig over welk CMS systeem het beste bij jouw wensen past? Dan helpen wij je natuurlijk graag.

Geen reactie's

Geef een reactie